Prelucrarea datelor cu caracter personal


Stimate Partener,

Incepand cu data de 25 mai 2018, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor - GDPR).

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere si transparenta care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

In acord cu noile cerinte, am actualizat Termeni și condițiile de utilizare ale site-urilor partenere si Politica de confidențialitate. Te asiguram ca respectam cu strictete confidentialitatea datelor tale si ne angajam sa nu transmitem datele personale catre terti, sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari viitoare despre activitatea companiei si a partenerilor ei.

De asemenea declaram ca vom colecta datele tale numai daca sunt furnizate direct de tine si in mod voluntar. Primesti acest email deoarece te afli in baza noastra de date in urma abonarii tale. Daca consideri ca nu este asa, te rugam sa ne semnalezi acest lucru si vom urma pasii pentru dezabonare. Ai mereu la dispozitia ta posibilitatea de dezabonare. In josul paginii gasesti un buton pe care il poti folosi pentru a iesi din baza noastra de date. 

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, nume, prenume, email, telefon, sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

Date de contact: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa de livrare (daca se comanda un produs fizic).

Informatii de logare si cont: include nume (username) si parola.

Modalitati de plata si datele cardului bancar. Colectarea de date cu caracter personal implică și formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție pe unul din website-urile noastre care folosesc soluțiile plationline

Imagini, foto, video-uri, materiale audio

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza produse si servicii de publicitate sau de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatile de spalare a banilor, etc.

Comunicam date personale catre alti destinatari?

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile pe care le initiezi, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, consultanti externi si alte entitati sau imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Daca ne solicitati stergerea datelor, in acord cu dreptul dvs. de a face o astfel de solicitare vom proceda la stergerea datelor, cu exceptia situatiilor in care suntem obligati sa le pastram.

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi suplimentare, respectiv:

✓ Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

✓ Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

✓ Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

✓ Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

✓ Dreptul de opozitie – poti sa te opui

✓ Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

✓ Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Str. George Cosbuc, nr 25A/51, Baia Mare, România e-mail: dma@dmagroup.ro sau la telefon (+4) 0752 332 313.

Iti multumim pentru incredere