Evenimente de succes pentru oameni de succes!

Poți să fii alături de noi în cadrul evenimentelor marca DMA


Ianuarie 2018Transformă-ţi mintea într-o fabrică de bani

Îţi doreşti ca banii pe care-i produci într-un mod inteligent să lucreze pentru tine? Atunci e momentul să-ţi transformi mintea într-o fabrică de bani.

transforma-ti-mintea-intr-o-fabrica-de-bani

17 Ianuarie 2018Cele 21 de legi supreme ale liderului

Ţi-ai dorit să participi la o sesiune de mastermind, dar timpul nu-ţi permitea să fii prezent la întâlnirile săptămânale? Începe noul an în forță, cu un eveniment GRATUIT marca DMA Business Club!
Acum ai ocazia să cunoşti toate "Cele 21 de legi supreme ale liderului", în cadrul unui eveniment gratuit, susţinut de Doru Miraviţchi.

cele-21-de-legi-supreme-ale-liderului-2018

08 Noiembrie 2017START DMA 7 - Vanzarea - aptitudine sau atitudine?

Succesul în vânzări este dat de atitudine şi acţiune. Obiectivele mari, vor atrage rezultate mari. Vrei să devii cel mai bun om de vânzări, să identifici corect nevoile clienţilor şi să le demontezi orice obiecţie? Înscrie-te la evenimentul nostru gratuit și profită de informațiile pe care le primești.

start-dma-7-vanzarea-aptitudine-sau-atitudine

13 Octombrie 2017YOUTHMAX - Colegiul National „Vasile Lucaciu"

Scopul acestor întâlniri este de a-i inspira pe tineri şi de a le da soluţiile practice, de care au nevoie ca să pună bazele unui viitor de succes. #Love2addValue

youthmax-colegiul-national-vasile-lucaciu

13 Octombrie 2017YOUTHMAX - Colegiul Național „Gheorghe Șincai”

Adevăratul potenţial al tinerilor trebuie descoperit şi pus în valoare. O imagine de sine pozitivă, bazată pe respect reciproc şi integritate, facilitează ascensiunea spre ţeluri înalte. #Love2addValue – Colegiul Național „Gheorghe Șincai”

colegiul-national-gheorghe-sincai

12 Octombrie 2017YOUTHMAX – Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”

Tinerii au nevoie de îndrumare ca să-şi găsească drumul potrivit în viaţă şi să-şi coreleze într-un mod corect potenţialul cu pasiunile. #Love2addValue – Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”

colegiul-economic-nicolae-titulescu

11 Octombrie 2017Proiectului „Vreau să fiu Antreprenor”

#Love2addValue – Colegiul Național „Gheorghe Șincai” – Vreau să fiu antreprenor

vreau-sa-fiu-antreprenor

10 Octombrie 2017Serile JCI

JCI Cluj te invita la o nouă editie Serile JCI, de această dată cu Doru Miravițchi. Cred ca prima afacere care vine in minte este Salad Box, unde Doru a fost implicat inca de la inceput.

serile-jci-dma

9 Octombrie 2017YOUTHMAX – Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Tânăra generație trebuie îndrumată din timp. Este nevoie ca tinerii să aibă încredere în ei și să rămână motivați pentru a continua. #Love2addValue – Colegiul Național „Mihai Eminescu”

colegiul-national-mihai-eminescu

19 Septembrie 2017START DMA - Learn 2 Lead

"Arta Conducerii" nu se moștenește, se învață! Vino s-o înveti și tu alături deDoru Miravitchi, fondatorul DMA Group și Sorin Popa, președinte John Maxwell Team România. 

start-dma-learn-2-lead

12 Iulie 2017START DMA - Resursele umane suntem NOI

Resursele umane suntem NOI - Metode de recrutare și retenție de personal Oamenii suntem NOI. Resursa Umană suntem NOI. O resursă incredibilă. Infinită. Inepuizabilă. Dar în același timp foarte vulnerabilă.

start-dma-resurse-umane

28 Iunie 2017START DMA - Networking

Afacerile profitabile au în comun, pe lângă lideri pregătiți, relații închegate și parteneriate cu alți antreprenori sau business-uri. Credem că o parte semnificativă din rata de succes a unei afaceri se datorează relațiilor cu alți oameni. 

start-dma-networking

07 Iunie 2017START DMA - Pasi pentru inregistrarea unei societati comerciale

Ai ajuns în punctul în care știi cu exactitate ce îți dorești și ești pregătit să acționezi?  DMA Business Club a ajuns la cea de-a treia întâlnire, întâlnire care îți asigură o bază solidă și suport în deschiderea unei firme.

start-dma-pasi-inregistrarea-unei-societati-comerciale

25 Mai 2017START DMA - Ghid pentru realizarea unui plan de afaceri

Vrei să pășești în lumea business-ului pregătit și informat? Odată convins că te-ai născut să fii antreprenor, următorul pas firesc este să îți întocmești un plan și o strategie. 

start-dma-ghid-plan-afaceri

10 Mai 2017START DMA - Antreprenor vs Angajat vs Munca de acasa

Ai un vis și ești pregătit să îl pui în aplicare? 

start-dma-antreprenor-angajat-munca-de-acasa